Naslovna Hronika MOMENTALNA REAKCIJA DRŽAVE! Raspisana POTERNICA zbog vešala na Terazijama (FOTO)

MOMENTALNA REAKCIJA DRŽAVE! Raspisana POTERNICA zbog vešala na Terazijama (FOTO)

Foto: Srbija Danas

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović saopštio je danas da će MUP i nadležno tužilaštvo raspisati potragu za osobom koja je juče na protestu “1 od 5 miliona” u Beogradu nosila vešala.

– Zbog velikog uznemirenja javnosti, Ministarstvo unutrašnjih poslova i nadležno tužilaštvo raspisaće potragu za licem koje je juče na protestu pristalica Saveza za Srbiju nosilo vešala – navedeno je u saopštenju ministra Stefanovića.

“I njega ćemo na banderu!”: Pretnje smrću Vučićevom sinu (FOTO)

– Nije dozvoljeno nositi vešala, i na tako grub način vređati slobodarski osećaj ovog naroda i podsećati ga na ona vremena kada su stradali rodoljubi i kada su nacisti vešali ljude koji su se borili za slobodu ove zemlje. To nije dozvoljeno u našoj zemlji i mi moramo da pokažemo da su građani ove zemlje većinski opredeljeni za slobodarsku ideju i da ideja vešala i vešanja neistomišljenika nikada neće biti ideja koja pobeđuje u našoj zemlji – dodaje se u saopštenju.

Ministar Stefanović istakao je i da je “Srbija zemlja u kojoj možete potpuno slobodno da izražavate svoje stavove, za razliku od nekih drugih, u kojima su slike drugačije”.

RASPISANA POTERNICA za Šiđaninom ZBOG PRETNJE VUČIĆU na Fejsbuku

– U Parizu, Moskvi, Venecueli i nekim drugim zemljama imali smo prilike da vidimo i drugačije slike, videli smo i da je policija intervenisala protiv onih koji su izražavali različite stavove. Sa druge strane, ovde je bilo normalno da svako ko želi da protestuje može da uradi bilo šta, ali poslednji događaj je nešto što ne smemo da dozvolimo – navodi se u saopštenju.

Deveti po redu protest “1 od 5 miliona” održan je juče u Beogradu, a na njemu su se ovoga puta mogla videti i vešala koja su nosili neki od okupljenih građana.

IZVORSrbija Danas
Prethodna vest“I njega ćemo na banderu!”: Pretnje smrću Vučićevom sinu (FOTO)
Sledeća vestUžas kod Rume: PRONAĐENO TELO MUŠKARCA PORED PUTA

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here