Naslovna Hronika MONSTRUOZNO: Pretukao, pa silovao ženu obolelu od raka

MONSTRUOZNO: Pretukao, pa silovao ženu obolelu od raka

PODELI
Foto: P. Milošević

Aleksandar J. (38) osumnjičen da je 4. januara u večernjim satima upao u kuću Milanke U. (57)

Prema saznanjima “Novosti” koja su potvrđena iz policije, osumnjičeni Aleksandar je 4. januara u večernjim satima upao u kuću kod Milanke, znajući da je ona sama.

BAHATI IZVRŠITELJI GAZE PO NARODU: Zbog 500€ njih petoro izbacili iz kuće, prodali im i njivu, i vinograd… Sve radili PROTIVZAKONITO

– Žena, ni ne sluteći šta će je zadesiti, pustila je silovatelja da uđe. On ju je najpre tukao, a onda počeo da se iživljava nad njom – govori naš izvor, dodajući da je ona u tom strahu tek u ponedeljak rešila da sve prijavi policiji i to na nagovor komšija kojima se poverila šta joj se desilo.

Za Milanku, meštani Starih Banovaca imaju samo reči hvale.

– Suprug joj je umro pre nekoliko godina i od tada živi sama. Radi po kućama, u porodicama kojima je potrebna pomoć u peglanju, kuvanju, spremanju… Ženi je potreban svaki dinar, jer se leči od karcinoma grlića materice – kaže jedna od komšinica nesrećne žene.

Poslovne ponude zamka za ropstvo i seksualnu eksploataciju

O osumnjičenom Aleksandru meštani ne žele da govore. Kažu da je njegov sunovrat počeo kada su mu umrli baba i deda.

– Nakon rođenja njega i njegovog brata, majka ih je napustila i preudala se. Pre nekoliko godina u seoskom šumarku pokušao je da siluje jednu ženu – kaže Tomica iz Starih Banovaca, koji poznaje porodicu osumnjičenog.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here