Naslovna Hronika Motivi horora kod Sremske Mitrovice: Ubijena starica bila je PROSTITUTKA, a podvodila...

Motivi horora kod Sremske Mitrovice: Ubijena starica bila je PROSTITUTKA, a podvodila je i bratanicu koja ju je UBILA?

PODELI

U selu Ravnje kod Sremske Mitrovice, pre nekoliko dana desio se stravičan zločin. Danijela Jovanović (34) uhapšena je zbog sumnje da je pre nekoliko dana ugušila svoju tetku Danicu Dimitrijević (78) kod koje je stanovala nakon burne svađe. U trenutku hapšenja bila je pod uticajem narkotika. Navodno se ubijena nekada bavila prostitucijom, pa je čak podvodila i bratanicu. Sudskim rešenjem Jovanovićevoj je određen pritvor do 30 dana.

Kako navode meštani, ubijena nije imala decu, živela sama posle smrti muža u teškim uslovima u kući bez struje.

Navodno se Danica nekada bavila prostitucijom, pa je čak i bratanicu podvodila, tačnije je vodila u inostranstvo gde je muškarcima pružala seksualne usluge, a Danica je uzimala novac” – navode izvori i dodaju da ne znaju ko će da sahrani Danicu jer sa bratancima iz Beča nije bila u dobrim odnosima.

Isti izvori izražavaju sumnju da je Danijela, svoju tetku koja je u njoj brinula posle smrti oca, usmrtila zbog novca. Ne odbacuju mogućnost da je Danica možda svoju bratanicu htela da izbaci iz kuće, što se ovoj nije svidelo pa ju je ugušila.

“Danijela je narkomanka već godinama. Posle rođenja prvog deteta koga je dobila 1999. godine vratila se u selo, i tada se već uveliko drogirala. Da bi zaradila, prostituisala se, odlazila bi na put van sela i nalazila mušterije, a novac je, verovatno, trošila na drogu.”, kažu meštani.

Danijelu Jovanović je policija zatekla van sela, a gde se uputila posle zločina koji je, kako se veruje ona počinila, takođe nije utvrđeno. Telo žrtve je upućeno na obdukciju u Novi Sad, da bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here