Naslovna Život Muškarci se ponašaju na određeni način kada su pored osobe koja im...

Muškarci se ponašaju na određeni način kada su pored osobe koja im se dopada

PODELI
Foto: Tara Purswani-Medium

Muškarac će nameštati kosu i pokušavati tako da podigne samopouzdanje kad se nađu kraj žene koja mu se dopada. Istu stvar rade i žene kada se nađu u blizini muškarca koji im se sviđa.

Ruke u džepovima ili na struku su jasan znak. Time muškarac pokušava ženi da pokaže koliko je snažan.

Ako muškarac sedi raširenih nogu, to takođe može biti jedan od znakova da pokušava da impresionira ženu. Ako zauzima otvorenu pozu, odnosno nogama je okrenut prema ženi s kojom žele da započne razgovor, i to je dobar pokazatelj da ga je zainteresovala.

U blizini osobe koja mu se dopala instinktivno će pokušati da zauzme što je više prostora moguće kao da ostalima pokušava da da do znanja da je ona samo njegova. Time želi da privuče pažnju žene na sebe, piše Atma.

Muškarac će se približiti ženi koja mu se sviđa i lice će mu postati vedrije i nasmejano, oči svetlucati. Lice mu odaje da je fasciniran, a ukoliko je pomalo sramežljiv, u tom trenutku može i da se zarumeni.

U društvu žene koja mu se sviđa odjednom će postati jako pričljiv, iako je do tada možda uglavnom bio ćutljiv. Tako pokušava da impresionira i skrene pažnju na sebe.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here