Naslovna Hronika MUŽA SU JOJ UHAPSILI ZA UBISTVO U VRDNIKU, A ONDA SU ISPLIVALE...

MUŽA SU JOJ UHAPSILI ZA UBISTVO U VRDNIKU, A ONDA SU ISPLIVALE NJEGOVE TAJNE! Ispovest Brankice šokirala goste u emisiji

PODELI

Brankica Sladojević tvrdi da je njen muž Slobodan bez ijednog dokaza dobio 20 godina za ubistvo Mladena Ilkića (78) u aprilu 2017. u Vrdniku i da je za sve kriva njegova ljubavnica za koju je ona saznala kada joj je muž uhapšen.

Slobodan Sladojević (31) je u zatvoru saznao da mu je žalba u Vrhovnom kasacionom sudu odbijena jer nije predata na vreme, ali njegova supruga kaže da se on i dalje nada da će dočekati pravdu.

Brankica priča i da je Slobodanova bivša ljubavnica Snežana zaslužna što je on danas iza rešetaka, kao i da mu je oprostila preljubu.

Brankica kaže da se Slobodan dobro drži u zatvoru, iako je razočaran što Vrhovni kasacioni sud nije ni razmotrio njegovu žalbu zbog zakašnjenja.

“Nećemo odustati, borićemo se da dokažemo da nije kriv. Moj muž nije ubica, to garantujem, ali bivša švalerka Snežana Ilkić smestila mu je 20 godina robije za ubistvo njenog rođaka Mladena. Moj Slobodan je u vreme zločina bio u jednom klubu, gde je radio kao obezbeđenje i odmah zatim je došao kući. Nema ni jednog jedinog dokaza da je on ubio tog čoveka, ali su ga osudili na osnovu izjave te njegove tadašnje ljubavnice. Ta žena nam je upropastila život”, priča Brankica.

Ona je spremna da se žali Ustavnom sudu, pa i Evropskom sudu za ljudska prava u Strazburu ako treba, samo da neko pogleda dokaze i da se Slobodanu obnovi suđenje.

“Oprostila sam mu vezu sa tom Snežanom i o svemu tome ću raspraviti s mužem kad izađe na slobodu. Sada ga podržavam i redovno ga obilazim u zatvoru Nova skela. Vodim tamo i našu ćerku, ona je imala samo deset meseci kada joj je otac uhapšen i mala je da shvati šta se desilo, ali mora da ima oca. Dva puta mesečno imamo pravo na posete, ali samo preko stakla. Osim toga, jednom u dva meseca imamo pravo i na porodičnu posetu, kada smo zajedno u sobi, ali i tada nam je zabranjen fizički kontakt”, ispričala je Brankica.

Na pitanje da li je sprema da čeka Slobodana sve vreme dok ne izađe iz zatvora, Brankica odgovara da jeste i objašnjava da je za vezu svog supruga i Snežane saznala u trenutku njegovog hapšenja.

“Kada je uhapšen, tada sam saznala za ljubavnicu, odnosno da me je varao. On tvrdi da nije imao ništa sa njom, samo da se dopisivao, ali to mu ne verujem. Videla sam da se pokajao, mlad je on dosta, mladost-ludost. On je 90. godište, odnosno 6 godina je mlađi od mene. Bio je malo više na svoju ruku”, istakla je ona.

Slobodan je osuđen za ubistvo koje se dogodilo u noći između 5. i 6. aprila 2017. On je pre zločina raskinuo vanbračnu vezu sa Snežanom, ali joj je ostao dužan nešto novca. Tada nije ni slutio da će mu se ona zbog toga osvetiti. Ubrzo posle ubistva njenog rođaka, Snežana je uhapšena kao saučesnik u tom zločinu. Ona je tada u policiji ispričala da je kobne noći, oko pola sata iza ponoći, čuvala stražu ispred Mladenove kuće, a da ga je, navodno, Slobodan vezao, ubio i opljačkao.

Pisanje medija o tome kako je Sladojević osuđen bez ijednog dokaza, samo na osnovu iskaza bivše devojke, jedna je vrsta pritiska na pravosuđe, smatraju u mitrovačkom Višem sudu.

“Sa navodima u medijima nemam potrebe da polemišem, imajući u vidu da je prvostepena presuda Slobodanu Sladojeviću za ubistvo Mladena Ilkića iz Vrdnika potvrđena u celosti od Apelacionog suda u Novom Sadu. Svi dokazi protiv Sladojevića, koji su navedeni u prvostepenoj presudi, prihvaćeni su i od tog istog suda. Da nije tako, Apelacija bi je ukinula”, rekla je sudija Višeg suda u Sremskoj Mitrovici Marica Jolić, koja je vodila ovaj proces. 

IZVOR: PRINTSCREEN/YOUTUBE/HAPPY TV

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here