Naslovna Srem Ruma Na ceremoniji u Palati Srbija nagrađen rumski učenik Jovan Jockov

Na ceremoniji u Palati Srbija nagrađen rumski učenik Jovan Jockov

PODELI

Fondacija „Dragica Nikolić“ je i ove godine nagradila najuspešnije učenike završnih razreda osnovnih i srednjih škola Srbije, njih 177, laptop računarima i pohvalnicama. Svečana ceremonija je petu godinu zaredom održana 10. jula u Palati Srbija.

Među nagrađenim đacima našao se i Rumljanin Jovan Jockov, učenik Osnovne škole “Ivo Lola Ribar” i jedan od najtalentovanijih srpskih stonotenisera, višestruki državni prvak.

Predsednica Upravnog odbora Fondacije, Dragica Nikolić, je na svečanosti rekla da svake godine raste broj nagrađene dece. “Čini mi se, ipak, da bi trebalo o svima vama više da se zna u široj javnosti. Jedna od namera ove akcije na kojoj istrajavamo nije samo da vam darovima olakšamo nastavak školovanja, već da vas, sabrane na jedno mestu, makar jedan dan u godini, pokažemo Srbiji, da vas vidi, upamti, da svi građani Srbije budu ponosni na vas kao što su ponosni vaši roditelji, profesori, svi mi u Fondaciji“, rekla je ona.

“Sa nadom da ćete u budućnosti ispuniti sve svoje želje, sa verom u vas i iskrenom zahvalnošću vašim vrednim i posvećenim profesorima, mentorima i roditeljima, čestitam vam na rezultatima kojima ste obradovali i ponosom ispunili svoju Srbiju“, zaključila je Dragica Nikolić.

Jovan je jedan od 121 učenika koje je Opština Ruma nagradila ove godine za odličan uspeh i postignute rezultate na republičkim takmičenjima, na svečanosti u Kulturnom centru “Brana Crnečević” 28. juna.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here