Naslovna Politika Na skupštini SNS izabrano sedam potpredsednika, izbor predsednika i zamenika predsednika odložen

Na skupštini SNS izabrano sedam potpredsednika, izbor predsednika i zamenika predsednika odložen

PODELI
Foto: Beta

Na skupštini Srpske napredne stranke (SNS) danas su za potpredsednike izabrani Ana Brnabić, Siniša Mali, Nevena Đurić, Vladimir Orlić, Miloš Vučević, Marko Đurić i Aleksandar Šapić, prenele su Novosti.

Predsedništvo stranke je sa tridesetak članova povećano na 100, a Glavni odbor imaće više od 1.000 članova.

U Hali sportova „Ranko Žeravica“ na Novom Beogradu danas u 10 časova počela je izborna skupština SNS, a za danas u 18:00 zakazana je svečanost povodom 13 godina osnivanja te partije.

Izbor predsednika i zamenika predsednika Srpske napredne stranke, koji je trebalo da bude održan danas na izbornoj skupštini stranke, odložen je za sledeću godinu, objavio je Blic, a nova potpredsenica stranke Ana Brnabić rekla je da je Aleksandar Vučić odbio jednoglasni predlog naprednjaka da bude jedini kandidat za lidera stranke.

Blic prenosi nezvanična saznanja da će se izbor predsednika SNS održati posle izbora naredne godine, koji su planirani za 3. april.

Na skupštini stranke nije se raspravljalo o tačkama 4 i 5 koje su predviđale izbor predsednika i zamenika predsednika SNS, već je odlučeno da predsedniku partije mandat bude produžen do vanredne skupštine stranke, koja će biti održana posle izbora i formiranja vlade.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here