Naslovna Hronika Načelniku policijske stanice u Rumi lopovi ukrali tablice na službenom vozilu!?

Načelniku policijske stanice u Rumi lopovi ukrali tablice na službenom vozilu!?

PODELI
Foto: 24sedam/Goran Sivački

Kako piše beogradski portal 24sedam, u Rumi se desila krajnje bizarna situacija. Naime, načelniku policijske stanice Ruma, lopovi su ukrali tablice sa službenog vozila. Tekst prenosimo u celosti:

Dugo godina sam novinar, ali kada sam dobio informaciju da je načelniku rumske policijske stanice neko ukrao tablice sa službenog vozila i to ispred zgrade SUP-a, na službenom parkingu, mislio sam da se neko sa mnom šali, ali eto izgleda i to je moguće.

Da su se lopovi odomaćili govori podatak da se ovaj događaj stvarno desio u noći između utorka i srede, i da načelnik rumske policije, koji treba da sprečava krađe i brine o građanima, nije sposoban da sačuva svoje tablice ispred zgrade SUP-a.

Tablice su nestale sa službenog vozila Škoda Karoq, registarskih oznala P 047 216.

Imajući u vidu da su lopovi bili toliko spretni i da su policiji ispred nosa ukrali tablice, čisto sumnjamo da će tablice biti pronađene, te se mole svi građani dobre volje koji nešto znaju o ovom slučaju da pomognu i slobodno se obrate redakciji Sremskih vesti.

Ostaje da se nadamo da u nekom narednom periodu lopovi neće našem načelniku ukrasti auto ili opljačkati zgradu u kojoj radi.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here