Naslovna Srbija Nacionalni foto konkurs „Biti mlad u Srbiji 2022“

Nacionalni foto konkurs „Biti mlad u Srbiji 2022“

PODELI
Foto: europa.rs

Živiš u Srbiji, imaš između 15 i 30 godina i voliš fotografiju? Obrati pažnju na ovaj nagradni konkurs jer možeš osvojiti vaučer u iznosu od 1.000 evra za kupovinu fotografske i elektronske opreme.

Konkurs “Biti mlad u Srbiji” trajaće od 20. avgusta do 20. oktobra ove godine, a nagradiće najbolje fotografije nastale u Srbiji. Konkurs organizuju Delegacija Evropske unije u Srbiji, National Geographic Magazine Srbija Politikin Zabavnik i Erasmus Student Network Serbia.

Dakle, dokumentujte kako žive mladi ljudi u Srbiji , koji su njihovi ciljevi, nade, aktivnosti, kako se provode, kako se obrazuju i putuju, volonterski rad i aktivizam mladih, itd. Na ovaj način želja je da se obeleži Evropska godina mladih.

Stručni žiri će odabrati tri najbolje fotografije i nagraditi autore vaučerima za kupovinu foto i elektronske opreme u dinarskoj protivvrednosti od:

Prva nagrada – 1.000 evra

Druga nagrada – 500 evra

Treća nagrada – 300 evra.

Takođe, biće dodeljena i “Specijalna nagrada žirija za najbolju fotografiju EU projekta u Srbiji”. 

Za učešće na Konkursu nije neophodno imati profesionalni foto-aparat jer će naš žiri uzeti u obzir i fotografije napravljene mobilnim telefonom. 

Prvonagrađena fotografija biće objavljena u srpskom izdanju časopisa National Geographic, kao i u Politikinom Zabavniku, a izložba 20 najboljih fotografija biće održana krajem 2022. godine.

Pošaljite vaše fotografije na : [email protected] 

Dodatne informacije i pravila takmičenja možete pročitati na: https://europa.rs/nacionalni-foto-konkurs-biti-mlad-u…/

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here