Naslovna Srem Inđija Nagrada za najprosperitetniju opštinu u Vojvodini – Inđiju

Nagrada za najprosperitetniju opštinu u Vojvodini – Inđiju

PODELI

Na svečanosti organizovanoj u Galeriji Matice srpske u Novom Sadu, predsedniku opštine Inđija Vladimiru Gaku uručena je nagrada „Kapetan Miša Anastasijević“ za najprosperitetniju lokalnu samoupravu u Vojvodini.

Dvanaest investicija za samo četiri godine, ostvaren ogroman uspeh dovođenjem japanskog giganta „Tojo tajers“, realizacija velikih infrastrukturnih projekata, pronatalitetna politika, sportski uspesi i mnogo drugih čionilaca uticalo je na odluku žirija da ove godine prestižna nagrada ode u Inđiju.

Vladimir Gak je izrazio zadovoljstvo postignutim rezultatima u privredi, po čemu je Inđija poznata poslednjih godina.

  • Iza ove nagrade stoji čitav tim ljudi, od kabineta predsednika do direktora javnih preduzeća i ustanova, dakle svi radimo naporno i to je rezultat koji smo zajedno postigli- istakao je Gak.

On je dodao da je nagrada podstrek da u narednim godinama celo rukovodstvo opštine radi još napornije i predanije radi postizanja što boljih ekonomskih rezultata i u cilju ostvarivanja što kvalitetnijih uslova za život građana.

Nagradu su primili i predstavnici Kliničkog centra Vojvodine i Infektivne klinike, pokrajinski sekretar za zdravstvo dr Zoran Gojković i predstavnici nekoliko domaćih kompanija. Osim samog čina dodele priznanja, prikazan je kulturni program u organizaciji profesora i učenika muzičke škole „Isidora Bajić“ iz Novog Sada.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here