Naslovna Dogadjaj Nagrade za pećinačku školu

Nagrade za pećinačku školu


Savez za školski sport Srema uručio je prošle nedelje nagrade iz oblasti sporta u kategoriji dečaka i devojčica na teritoriji opštine Pećinci za školsku 2019/2020. godinu. Pobednik u obe kategorije je Osnovna škola „Slobodan Bajić Paja“ Pećinci, a nagrade su uručili: Miroslav Dragojlović, generalni sekretar Saveza za školski sport Srema, Lazar Pilipović, predsednik Sportskog saveza Srema i Jovan Vukčević, savetnik Školske uprave Novi Sad i savetnik za fizičko vaspitanje i sport.

Svečanosti dodele prisustvovao je i Milan Đokić sekretar pećinačkog Sportskog saveza “Razvoj sportova” koji je čestitao nagrađenima na postignutim uspesima na opštinskim i okružnim sportskim takmičenjima.

“Razvoj školskog sporta i ulaganje u najmlađe je osnovni cilj naše ustanove. Iako je prošla godina protekla bez značajnijih sportskih takmičenja, smatram da će ova nagrada Saveza za školski sport Srema svakako biti dodatan podstrek za naše najmlađe sportiste, a mi ćemo nestaviti da im pružamo podršku kao i do sada” – rekao nam je Đokić.

Nagrade su uručene nastavnicima fizičkog vaspitanja Milici Đurđević i Ivanu Stojakoviću, kao i direktorki OŠ „Slobodan Bajić Paja“ Pećinci Milijani Srdić, koja je tom prilikom rekla da se nada da će ova saradnja osnovnih škola sa teritorije opštine Pećinci i Saveza za školski sport Srema prerasti u tradicionalnu, kao i da će učenici ove škole nastaviti da postižu dobre rezultate u oblasti sporta.

Dodeli nagrada su prisustvovali i nastavnici fizičkog vaspitanja iz OŠ „Dušan Jerković Uča“ iz Šimanovaca Žarko Mrkajić i Bojan Živanić, a nagrađena je i srednja Tehnička škola „Milenko Verkić Neša“ u kategoriji srednjih škola.

Prethodna vestKrivične prijave protiv dvojice muškaraca iz Inđije zbog krađe po marketima
Sledeća vestČuveni prosjak Jusa uskoro dobija spomenik u Sremskoj Mitrovici

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here