Naslovna Srem Pećinci Najave utakmica liga u kojima se takmiče klubovi iz pećinačke opštine

Najave utakmica liga u kojima se takmiče klubovi iz pećinačke opštine

PODELI

Sportski vikend pred nama otvoriće Košarkaški klub Srem basket revijalnim turnirom „Vikend pod koševima“ koji ovaj klub, pod pokroviteljstvom Sportskog saveza „Razvoj sportova“, organizuje osmi put. U subotu i nedelju od 15.00 časova, u sportskoj hali u Donjem Tovarniku, svoje umeće pokazaće mladi košarkaši kroz prijateljske utakmice: prvog dana 2005. i 2006. godište, a drugog 2007. i 2008. godište. Učešče su potvrdili KK Difens iz Novog Sada, KK Partizan iz Beograda, KK Stara Pazova, KK Džoker iz Beograda, KK Sloven iz Rume i KK Železničar iz Inđije. Organizator je predvideo i takmičenje u šutiranju „trojki“.

Fudbalski klubovi nastavljaju takmičenja u svojim ligama. Kupinovo, član Vojvođanske lige – Jug, u nedelju od 16. časova, u okviru 6. kola, domaćin je Sremcu iz Vojke.

Sremskoligaši, takođe igraju utakmice 6. kola. U subotu, od 16.30, sastaju se u Rumi, Prvi maj – Napredak iz Popinaca, a dan kasnije u Donjem Tovarniku se sastaju Sloboda – Borac iz Klenka.

Utakmice 6. kola Međuopštinske lige – Srem: u Šašincima, Sloboda – Donji Srem 2015 iz Pećinaca; u Brestaču, OFK Brestač- Hajduk iz Višnjićeva i u Obrežu, Graničar – Sloga iz Čalme. Svi igraju u nedelju, od 16.30.

Klubovi Opštinske lige Pećinci imaju na programu mečeve 4. prvenstvenog kola (nedelja, 16.30 časova): u Karlovčiću, Lovac – Šumar iz Ogara; u Sibaču, Sloven – Sremac iz Deča; u Šimanovcima, Hajduk 1932 – Kameni iz Ašanje i uPrhovu, Mladost 1935 – Vitez iz Subotišta.

Veterani šimanovačkog Hajduka 1932, u ponedeljak 25. septembra (16.30), igraju u Beogradu protiv ekipe Republički organi utakmicu 6. kola 4B Lige veterana.

Mečevima 9. kola, u nedelju od 10.00 časova, završava se ligaški deo Zonski lige 1 u šahu. Šimanovci su domaćini ekipi Banovci Dinav, dok pećinački Donji Srem igra kao gost protiv Sremca iz Čerevića. U isto vreme igraju se mečevii 9. kola Zonske lige 2: Deč je domaćin Slogi 4 iz Inđije.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here