Naslovna Srem Irig NAJBOLJI BASKETAŠI NA 3X3 OKRŠAJU U VRDNIKU: Završen basketaški spektakl

NAJBOLJI BASKETAŠI NA 3X3 OKRŠAJU U VRDNIKU: Završen basketaški spektakl

PODELI

Sinoć je na terenima košarkaškog kluba Rudar u Vrdniku odigran turnir u basketu 3×3 na kojem je učetvovalo 14 ekipa iz Vrdnika, Beograda, Simanovaca, Golubinaca, Novog Sada, Mladenova, Maradika, Sremske Mitrovice…

Nakon takmičenja u grupama, dve prvoplasirane ekipe iz svake grupe su se plasirale u četvrtfinale. I ove godine cast Vrdnika je branila ekipa Malci u sastavu Marinkovic, Veselinovic N, Veselinovic P, Radosevic koja je nesrećno poražena u produžecima četvrtfinala od ekipe iz Golubinaca. Pored njih, ekipa KK Rudar Vrdnik u sastavu Cernos, Vrhovac, Senic i Medvedec je bila pravo otkrovenje turnira, poklekla je u cetvrtfinalu od mnogo iskusnijih Šimanovaca, ali je pokazala da će u narednim godinama predstavljati ozbiljnu pretnju svim ekipama.

U pauzi pre polufinalnih utakmica, odigralo se takmicenje u šutiranju trojki, u kojem je trijumfovao član KK “Rudar”, Bojan Smit.

Polufinalne parove su cinili “Ekipa 43” Beograd – Golubinci i “Luka i drugari” Sremska Mitrovica-Šimanovci. U finale su se plasirali “Ekipa 43” i “Luka i drugari”.

Finalna utakmica je bila veoma uzbudljiva sa mnogo preokreta, ali na kraju je ekipa iz Beograda bila uspešnija i zasluženo odnela titulu.

Za najboljeg igrača proglasen je Jovan Antic iz “Ekipe 43”.

Organizatori se zahvaljuju svim učesnicima, sudijama i publici na pravom spektaklu, ali i sponzorima koji su omogućili najveći fond nagrada na turnirima ovog tipa do sada: Opštini Irig, Suncevom bregu, Vrdnik drvo, Kuca turizma, Fruškogorski jelen, Mines, Stari orah, Eko metal, Apartman Maslacak, Benzinska pumpa Sante Union, Proizvodnja rashladnih i termickih uredjaja “Frigo bel”, Metalostrugarska radnja “Ivic”.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here