Naslovna Sport NAJBOLJI U SRBIJI: Savate boks klub “Ruma”

NAJBOLJI U SRBIJI: Savate boks klub “Ruma”

PODELI

Na sednici redovne godišnje Skupštine Savate saveza Srbije, Savate boks klub “Ruma” proglašen je za najuspešniji sportski kolektiv saveza Srbije u 2017. godini.

Rumski savate borci dobili su i induvidualna priznanja. Najuspešnija starija pionirka je Jovana Kasap, osvajačica zlatne medalje na Balkanskom prvenstvu u Rumi; najuspešniji stariji pionir je Petar Jovanov, osvajač zlatne medalje na Svetskom KUP-u u Hrvatskoj i dve bronzane medalje na Svetskim KUP-ovima u Hrvatskoj i Budimpešti; najuspešniji kadet je Marko Vidaković, osvajač zlatne medalje na Svetskom KUP-u u Varaždinu, srebrne medalje na Svetskom prvenstvu u Varaždinskim Toplicama i srebrne medalje na Svetskom KUP-u u Budimpešti, a specijalno priznanje uručeno je Krsti Jankoviću za osvojenu zlatnu medalju na Svetskom KUP-u u Varaždinu.

Za najuspešnijeg trenera proglašen je Miodrag Rakić trener Savate boks kluba “Ruma”.

Ovo je veliko priznanje za naše sportiste koji su u 2017. godini osvojili čak 55 medalja: 26 zlatnih, 20 srebrnih i 9 bronzanih od toga čak 12 međunarodnih medalja: 5 zlatnih, 4 srebrne i 3 bronzane medalje. Isti dan u Hotelu “Park” u Rumi održana je i sednica redovne godišnje Skupštine Savate boks kluba “Ruma”.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here