Naslovna Srbija NAJLEPŠA NOVOKOMPONOVANA PESMA O SRBIJI! Dobro činite, radost širite – poručuju bliznakinje...

NAJLEPŠA NOVOKOMPONOVANA PESMA O SRBIJI! Dobro činite, radost širite – poručuju bliznakinje Gobović

PODELI
Foto: kurir.rs

“Dobro činite, radost širite” poručuju bliznakinje Gobović u novoj pesmi “Srbija”, koja je zapalila sva patriotska srca.

Nova pesma Marine i Marije Gobović, “Srbija”, za koju je Marina Gobović napisala tekst i muziku, a aranžman uradio Saša Milošević Mare, slavi Srbiju, pravoslavlje i rodoljublje, a spot koji je prati šalje najlepšu sliku o lepoti naše otadžbine.

Bliznakinje čarobnog glasa snimile su spot uz pomoć dečijeg hora “Slavujčići”, KUD-a “Branko Radičević” i glumca Milana Bosiljčića.

Pesmom su prikazale najlepšu stranu naše domovine – prelepu prirodu, veličanstvene spomenike kulture i umetnosti, vredne i poštene ljude koji “dobro čine, radost šire i Boga slave”.

Kao i njihove prethodne pesme, i “Srbija” je nastala na temelju balkanske muzičke tradicije, obogaćene modernim ritmom i etno pop zvukom.

Ova predivna patriotska oda Srbiji budi najplemenitije emocije, pa nije nikakvo čudo što je pobrala veliki broj pozitivnih komentara i pregleda na Youtube-u, i što je okarakterisana kao “najlepša nova pesma o Srbiji”.

Ukoliko još niste čuli i videli prelepi spot koji je prati, ovo je prava prilika:

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here