Naslovna Hronika Najnovije informacije o stanju Rasima Ljajića

Najnovije informacije o stanju Rasima Ljajića

PODELI
Foto: 24sedam

U posetu lideru SDPS-a, danas su stigli još i Nisad Hasanović, predsednik SDP-a i z Novog Pazara i gradonačelnik tog grada, Nihat Biševac.

Na sreću stanje Rasima Ljajića je baš kao što je ranije rekao direktor KC Niš Zoran Perišić, stabilno i van životne opasnosti je – rekao je za 24sedam doktor Muamer Bačevac, poslanik u Skupštini Srbije koji je Ljajićev dobar prijatelj i saradnik.

Sa druge strane izgubili smo velikog kolegu i divnog prijatelja Branka Gogića. Velika je tuga što to mu se dogodilo – rekao dr Bačevac.

U posetu lideru SDPS-a, danas su stigli još i Nisad Hasanović, predsednik SDP-a i z Novog Pazara i gradonačelnik tog grada, Nihat Biševac. Oni su nam rekli da još uvek nisu videli Ljajića.

– Nismo razgovarali sa njim, ali prema rečima glavne sestre koja se brine o Ljajićevom stanju, on je bolje i da pokazuje prve znake oporavka. Međutim, pod budnim okom je lekara za svaki slučaj da se nešto ne zakomplikuje.

Na pitanje novinara šta će se sada dogoditi sa strankom s obzirom da je Ljajić u bolnici, dr Bačevac je rekao da sve ostaje po starom.

– Mi nastavljamo da funkcionišemo kako smo i pre ovoga radili i očekujemo brz oporavak predsednika stranke. Nadamo se i duboko verujemo da će sve proći u najboljem redu.

Podsećamo, Ljajić je jutros oko 9.30 časova doživeo nesreću kod Ražnja na autoputu Beograd – Niš. Njegov vozač preminuo je na licu mesta.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here