Naslovna Srem Inđija Najsavremeniji video nadzor za obezbeđenje rampe u Inđiji

Najsavremeniji video nadzor za obezbeđenje rampe u Inđiji

PODELI

Nesavesni pojedinci koji su više puta uništavali rampu na šetalištu u ulici Vojvode Stepe u Inđiji su uhapšeni. Kamere su zabeležile počinioce i protiv njih sledi postupak u nadležnosti tužilaštva Osnovnog suda u Staroj Pazovi. Od četiri puta koliko je rampa bila uništavana, identifikovani su počinioci za tri slučaja.

” Ne mogu da razumem uništavanje javne svojine i to mora da se na neki način sankcioniše. Pojačaćemo video nadzor najsavremenijim kamerama sa kojima ćemo moći lakše da identifikujemo lica, vozila i ostalo. To je model koji će sigurno dati rezultate. Danas kad prođete šetalištem nema parkiranih automobila, videćete mnogo više građana, roditelja sa malom decom i penzionera. Rampa možda vizuelno nije idealno rešenje, slažem se da su stubići bili mnogo lepši, ali ako hoćemo efikasnije i ekonomičnije rešenje nekad moramo zanemariti izgled. Rampu ćemo u narednom periodu i ojačati kako vozila ne bi mogla da je slome jer je bilo i toga”, izjavio je predsednik opštine Inđija Vladimir Gak.
Gak je takođe istakao da će na sličan način, putem video nadzora, rešiti i problem sa divljim deponijama u opštini Inđija.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here