Naslovna Srem Stara Pazova NAPADNUT BORA ČORBA NA KONCERTU U STAROJ PAZOVI: Tražili mu da peva...

NAPADNUT BORA ČORBA NA KONCERTU U STAROJ PAZOVI: Tražili mu da peva navijačke pesme, REAGOVALA POLICIJA

PODELI

Policija je uhapsila D. M. (21) i D. D. (20) zbog sumnje da su u utorak na koncertu Riblje Čorbe tokom manifestacije Dani opštine Stara Pazova vređali i napadali građane, pa izazvali opštu tuču.

Na meti huigana našao se i sam frontmen Riblje čorbe Bora Đorđević, kojeg su terali da peva navijačke pesme!

– Dvojica mladića počela su da divljaju i tražili Bori Čorbi da peva navijačku himnu koja nije bila na njegovom repertoaru. Bora je legenda, video je da su mladi i pokušao je da ih umiri i otpevao je strofu pesme koju su tražili. Za trenutak se činilo da će ih to zaista smiriti, ali nije. Tražili su mu da još peva i počeli su da ga vređaju, a potom i da napadaju građane u publici. Nasrtali su na sve oko sebe. Tad je reagovao i jedan radnik obezbeđenja, ali su se oni trada ustremili i na njega – ispričao je za “Srpski telegraf” jedan od očevidaca.

Bora Čorba
Foto: Srbija Danas
 Obezbeđenje nije uspelo da ih obuzda, pa je pozvana policija. Huligani su pokušali da pobegnu, ali su ih policajci sustigli i priveli zbog remećenja javnog reda i mira.

Povodom ovog incidenta Bora Čorba je ispričao šta se desilo tokom koncerta.

– Nije valjda da su uhapšeni? Jao, baš mi je žao – bila je njegova prva reakcija.

– Hteli su da otpevam Zvezdinu navijačku pesmu “Ne veruj im, sine”. Međutim, kako nam nije bila na repertoaru, ja sam ih samo pozdravio, a potom i otpevušio jednu srtofu, čisto nešto malo – kaže roker.

On dodaje i da ne zna šta se posle dešavalo.

– Video sam samo da se u jednom trenutku obezbeđenje nešto uzmuvalo, ali ne znam šta se desilo. Dešavalo se milion puta i da mi na koncertima dovikuju svašta. Ovi momci su prema meni bili okej i žao mi je što se tako završilo – završio je Bora.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here