Naslovna Dogadjaj NARKOTICI U STANU I AUTOMOBILU: U dve akcije zaplenjeno 800 grama amfetamina...

NARKOTICI U STANU I AUTOMOBILU: U dve akcije zaplenjeno 800 grama amfetamina i 320 psihoaktivnih supstanci

PODELI
Foto: vecernje novosti

Policija u Novom Sadu, u dve odvojene akcije, zaplenila je oko 800 grama amfetamina i 320 tableta sa liste psihoaktivnih supstanci

POLICIJA u Novom Sadu, u dve odvojene akcije, zaplenila je oko 800 grama amfetamina i 320 tableta sa liste psihoaktivnih supstanci. Uhapšeni su Z. G. (41), sa područja Žablja i Đ. M. (32) sa područja Inđije, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

U stanu koji, u Novom Sadu, koristi Z. G. policija je pronašla 560 grama amfetamina, 137 tableta „ekstazija“, šest grama heroina, 60 grama marihuane i novac za koji sumnja da potiče od prodaje droge.

Kada je policija zaustavila njegovo vozilo, Đ. M. je odbacio kesu sa 235 grama amfetamina, a u automobilu su pronađene još 183 tablete sa liste psihoaktivnih supstanci i više od pola kilograma smese za uvećanje mase narkotika.P

Obojici je određeno zadržavanje do 48 sati, po nalogu javnog tužioca kome će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni na saslušanje.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here