Naslovna Poljoprivreda Sremac najbolji agrarni novinar 2018. godine

Sremac najbolji agrarni novinar 2018. godine

PODELI

Nagrada za najboljeg agrarnog novinara 2018. godine uručena je našem Sremcu Goranu Eroru.

Goran je novinar RTV-a, urednik Agrodnevnika, a već neko vreme i jedan od naših omiljenih blogera sa kojim imamo sjajnu saradnju. Njegove “Poljoprivredne priče” čitate na našem portalu “Sremske vesti”, te smo ponosni na njegov uspeh.

RESTITUCIJA – KRAJ NEPRAVDE (BLOG)

Odrastao je u malom sremskom selu Rivica, o kojem je neretko pisao i pricao, a mi smo upitali meštane da ovaj put oni o njemu po koju prozbore. Nisu krili oduševljenje.

ANALIZA PRETHODNE AGRARNE GODINE (BLOG)

“Goran je dobro dete, neretko ujutru pomaže u seoskim radovima, a onda uveče ga gledamo na tv-u. Nije se promenio i nikada neće. Ponosni smo na svaki njegov uspeh kao da je naš. Predstavlja nas najbolji od nas.”

Ponosan, Eror se zahvalio na zasluženom priznanju: “Hvala Zadružnom savezu Vojvodine i predsedniku Radislavu Jovanovu. Nastavljamo sa reafirmacijom zadrugarstva!”

 

* Vest objavljena u sklopu projekta koji je sufinansiran iz budžeta AP Vojvodina. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Pokrajinskog sekretarijata za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama, koji je dodelio sredstva.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here