Naslovna Svet Naše bake su bile fashion pre Balensijage koja prodaje torbu “krmaču” za...

Naše bake su bile fashion pre Balensijage koja prodaje torbu “krmaču” za 206.000 dinara

Foto:noizz.rs

Ne može se više ni na pijacu tek onako, ako je sudeći prema luksuznom brendu Balenciaga, koji je izbacio model torbe za kupovinu a koji je slika i prilika popularne torbe “krmače”, sinonima za kupovinu kod Kineza, slanje hrane autobusima studentariji i šverc.

Plastičnu “krmaču” možete da kupite za manje od 500 dinara ili da se opredelite za ekskluzivnu Balenciaga varijantu koja košta vrtoglavih 206.000 dinara. Naravno, oni je ne prodaju uz opis “torba švercerka” nego kažu da ju u pitanju torba za šoping sa plavim, belim i crvenim printom i ručkama zašivenim sa spoljne strane i naravno sa najjačim adutom – logom kuće u zlatnoj boji.

Ova torba koja košta 1.700 evra ima i dodatne ručke, unutrašnji džep i napravljena je u Italiji od organskog pamuka. Samo najbolje za Balenciaga fanove!

Ako ste se pitali kako bi trebalo da izgleda ostatak outfita koji ide uz ovu precenjenu torbu za pijacu, Balenciaga predlaže oversized duks, upečatljive čizmice i suknju, a sve upareno sa naočarima kako biste postigli taj kežual izgled.

Ljudi nisu previše oduševljeni torbom i žestoko su isprozivali brend koji nosi ime jednog od najpoznatijih modnih kreatora 20. veka Kristobala Balenciage ali je danas u rukama avangardnog Gruzijca Demne Gvasalie poznatog po tome što voli da provocira dajući običnoj svakodnevnoj garderobi auru luksuza pa se Balenciaga svako malo nađe u epicentru virala. Oni su nedavno bili ismejani zbog žuto-zelene jakne koja izgleda identično onoj koju nose komunalni radnici, a koju su pokušali da prodaju za 3.000 evra.

Nije ovo prvi put da veliki brendovi posežu za idejama iz situacija iz svakodnevnog života. Sličnu torbu ovoj je već imao Luj Viton, ali oni su bili skromniji pa su je prodavali za 100 evra a čak su i deo od prihoda prodatih tašni dali u humanitarne svrhe.

Prethodna vestRuma-300 sadnica za ulicu 15. Avgust
Sledeća vestPenzionerima 20.000 u januaru

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here