Naslovna Srem Inđija Nastavlja se podela penzionerskih kartica u opštini Inđija

Nastavlja se podela penzionerskih kartica u opštini Inđija

PODELI

Raspodela penzionerskih kartica nastavlja se ove nedelje po selima inđijske opštine, pa će tako najstariji sugrađani u Novim Karlovcima moći da podignu svoje legitimacije u sredu u Domu kulture od 10 do 15 časova. U Novom Slankamenu podela je zakazana za petak u mesnoj zajednici od 10 do 15 časova, a u Starom Slankamenu istog dana ali od 13 do 15 časova u prostorijama mesne zajednice.

Podela kartica u ostalim mestima vršiće se sukcesivno i penzioneri će biti blagovremeno obavešteni. U slučaju da penzioneri iz navedenih mesta ne preuzmu svoje kartice u najavljenim terminima, to mogu učiniti svakog radnog dana od 8 do 15 časova u prostorijama PIO fonda u Inđiji.
Penzionerskom karticom dokazuje se status korisnika i omogućava se penzionerima da na zakonit, siguran i validan način dokazuju svoj status, uz lični identifikacioni dokument.
Fond PIO izrađuje kartice za sve penzionere koji su pravo na penziju stekli u Republici Srbiji.
Takođe, obezbeđena je zaštita podata o ličnosti jer je na kartici istaknuto samo ime i prezime korisnika.
Osim dokazivanja svog statusa, penzioneri ovom karticom ostvaruju sve priviligeje koje im omogućava lokalna samouprava, kao što su besplatni javni gradski prevoz, popusti za gradski bazen i drugo.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here