Naslovna Posao Nastavlja se sanacija putne mreže

Nastavlja se sanacija putne mreže

PODELI
Foto: Opština Pećinci

Na opštinskim putevima u toku su radovi na sanaciji udarnih rupa. U Javnom komunalnom preduzeću „Putevi opštine Pećinci“, koje je nadležno za održavanje opštinskih puteva, kažu da očekuju da radovi, u zavisnosti od vremenskih prilika, budu završeni u narednih nekoliko dana.

“Do sada smo sanirali udarne rupe u Obrežu, kao i deonicu puta od Kupinova ka Progaru. Danas smo završili deonicu u centru Karlovčića ka ulici Beli vetar, a počinjemo i sa saniranjem kolovoza u ulici Cara Lazara u Šimanovcima. Nakon Šimanovaca, u zavisnosti od vremenskih uslova, nastavljamo u Pećincima i Sibaču, a cilj nam je da tokom zimskog perioda najoštećenije deonice puta saniramo kako bi bile bezbedije za saobraćaj” – rekao je zamenik direktora JKP “Putevi opštine Pećinci” Milan Stepanović, koji je danas obišao radove.

On je tom prilikom podsetio da su radovi na sanaciji udarnih rupa počeli još tokom decembra, kada su sanirane udarne rupe na izuzetno oštećenoj deonici puta Šimanovci – Deč – Preka kaldrma – Ašanja, kao i da pećinačka lokalna samouprava, u saradnji sa Ministarstvom građevinarstva saobraćaja i infrastrukture, za proleće priprema kompletnu rekonstrukciju puta Šimanovci – Ašanja.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here