Naslovna Hronika NBA košarkaš doživeo veliku nezgodu na Božić, vatrogasci morali da obuzdaju vatru...

NBA košarkaš doživeo veliku nezgodu na Božić, vatrogasci morali da obuzdaju vatru u njegovoj kući

PODELI
Foto: Tanjug/AP

Božić je jedan od najradosnijih hrišćanskih praznika za vreme kojeg se svi zajedno okupljaju, međutim jedan NBA košarkaš želeće što pre da ga zaboravi ove godine, pošto mu se desila velika nezgoda.

Naime, Tajris Maksi iz Filadelfije doživeo je to da mu se baš na veliki praznik zapali kuća u Nju Džerziju, zbog čega su morali da reaguju vatrogasci.

Njegova ekipe nije ni igrala protekle noći tokom NBA specijala, on je pokušao da sa svojom porodicom provede lep dan, ali je u kući izbio požar koji su pomenuti vatrogasci gasili satima. Ako je verovati snimcima iz vazduha, čitava situacija je bila poprilično eskalirala.

Vatra je bila uhvatila i krov kuće, pa vatrogasci nisu imali lak zadatak. Na svu sreću niko nije povređen, pošto su Maksi i njegova porodica na vreme napustili dom. Za sada nema informacija zbog čega je stihija izbila.

Inače, sam Maksi je u međuvremenu postao vrlo bitan igrač Filadelfije, pošto je nakon izostanka Bena Simonsa dobio veću ulogu i sada u proseku beleži 17 poena i 4,6 asistencije u drugoj sezoni u NBA ligi.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here