Naslovna Sport NBA suspendovala Jokića zbog tuče: Srpski centar najgore prošao, Ameri koji su...

NBA suspendovala Jokića zbog tuče: Srpski centar najgore prošao, Ameri koji su zakuvali se izvukli!

Foto: profimedia

Nikola Jokić je izvukao deblji kraj u ovoj tuči kada su u pitaju kazne NBA lige.

Na kraju je cela saga oko tuče Nikole Jokića i Markifa Morisa dobila epilog. Nakon što su se oglasili mnogi, između ostalog i Nikolina braća i brat Markifa Morisa Markus, sada se oglasila i NBA liga i odredila kazne za učesnike u tuči.

Najgore je prošao srpski centar kojeg neće biti na narednom meču sa Indijanom u četvrtak jer je suspendovan! Sa druge strane Markif Moris i Džimi Batler su se izvukli samo sa novčanim kaznama i neće propuštati mečeve. 

“Centar Denver Nagetsa Nikola Jokić suspendovan je na jedan meč zbog namernog guranja sa leđa krila Majami Hita Markifa Morisa, koji je potom pao na pod”, navodi se u saopštenju NBA lige. 

Takođe su kažnjeni i ostali izgrednici incidenta i to tako što će Moris koji je pre Nikoline reakcije udario u srpskog centra morati da plati 50.000 dolara. Džimi Batler koji je nakon incidenta pozivao na tuču i želeo da se obračuna sa Jokićem kažnjen je sa 30.000 dolara. 

“Moris je kažnjen sa 50.000 dolara zbog nesportske lične na Jokiću koja je izazvala incident. Situacija u kojoj je Jokićč isključen desila se na 2:39 do kraja meča u kome je Denver sa 113:96 pobedio Majami na domaćem terenu. Uz to Džimi Batler je kažnjen sa 30.000 dolara jer je pokušao da se umeša u incident i jer nije pratio pravila NBA vezana za bezbednost”, navodi se u saopštenju. 

Prethodna vestObaveštenje studentima radi ostvarivanja prava na regresiranje troškova prevoza
Sledeća vestPoslednja ovogodišnja rata naknade za odvodnjavanje dospeva 15. novembra

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here