Naslovna dogadjaji Industrija mesa “Srem” ponovo je dobila potvrdu kvaliteta!

Industrija mesa “Srem” ponovo je dobila potvrdu kvaliteta!

PODELI
Foto: RTV (Svetozar Gunić)

Još jednim uručenjem Halal sertifikata, industrija mesa “Srem” iz Šida, ponovo je dobila potvrdu kvaliteta.

Ministarstvo će pomoći rekonstrukciju sportske hale u Šidu

Tokom 2018. godine ispunjena je kvota kada je u pitanju izvoz mesa u Tursku za 2019. godinu kvota je povećana i težnja rukovodilaca ovog mesnog giganta je da se pored Turske prošire područja za izvoz jer kapaciteti za tako nešto postoje.

Na poziv direktora agencije za Halal sertifikaciju kvaliteta gospodina Samira Tandira koji sa “Srem” industrijom mesa ima saradnju već duže vreme, sertifikat je ovoga puta uručio narodni poslanik akademik Muamer Zukorlić, koji je tom prilikom istakao da se ovoj industriji otvaraju i nova tržišta za izvoz mesa.

Opasnost od svinjske kuge, Srem u panici!

“Srem” Šid uspešno je priveo kraju 2018. godinu. Kvote za izvoz mesa u Tursku su ispunjene u potpunosti. Za 2019.godinu one su duplirane i iznosiće 10.000 tona goveđeg mesa.

„Velika nam je čast i zadovoljstvo što nam je gost Muamer Zukorlić koji nam je lično uručio ovaj sertifikat, gde se i lično uverio u objekat koji ispunjava taj sertifikat. Prošle godine je izveženo 5000 tona i kvotu smo ispunili, za sledeću godinu smo povećali kvotu duplo i smatramo da ćemo početkom februara krenuti.“, istakao direktor Industrije mesa „Srem“ Šid Marko Bašić.

Nova tržišta donose i nova upošljavanja i boljitak za mnoge porodice u šidskoj opštini, a težnje rukovodilaca “Srem” Šida su povećanje kapaciteta i potvrde kvaliteta.

O NJOJ BRUJI SRBIJA: Ana je našla smeće na Fruškoj gori pa ga POŠTOM VRATILA VLASNIKU!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here