Naslovna Život NEDELJNI HOROSKOP

NEDELJNI HOROSKOP

PODELI
Foto: nsuzivo

Mladi mesec i sunce, koji ulaze u znak bika, donose nam veliko olakšanje. Device treba najviše da iskoriste ovo razdoblje mladog meseca.

Ovan- Pripremite se na novo razdoblje. Iskoristite pojavu mladog meseca 23. aprila kako biste napunili organizam novom energijom.

Bik- Univerzum je predvideo kosmičke poklone za sve bikove, kao nagradu za naporan rad prošle i ove godine. Sunce ulazi u znak bika, a sezona bikova počinje s mladim mesecom, takođe u biku.

Blizanci- Mlad mesec je uvek novi početak. U ovom slučaju nalazi se „u kući pored”, a vama godi njegova blizina. Inspiriše va da započnete novi životni ciklus. Počnite sa listom zadataka i planova.

Rak- Rak i bik imaju nešto zajedničko: ljubav prema tradiciji. Nalazimo se u vremenu kolektivne procene vrednosti i rak može sada iskoristiti ove dane kako bi s novim mesecom počeo ispočetka nabolje, na svim nivoima.

Lav- Ova period će vam pružiti malo mira i spokoja, što će vam dobro doći. Dobro će doći da se od srede, s mladim mesecom, malo povučete i o svemu promislite svesnije.

Devica- Kao i većina osoba rođenih u znaku device, verovatno ste bili stalno u akciji. Pomagati od srca jedna je od najplemenitijih stvari koje neko može da ima. Iskoristite mladi mesec kako biste se malo primirili, povukli i malo pobrinuli za sebe.

Vaga- Za vaš znak će mesec još neko vreme ostati u mraku i moraćete da se više okrenete prizemnim stvarima. Temeljno razmotrite svoje želje i nemojte se zavaravati kako ćete sve „lako srediti”.

Škorpija- Osobama rođenima u znaku škorpije se bikovi nalaze tačno nasuprot. Oba horoskopska znaka bave se trenutnim vrednostima, a škorpiji je malo više stalo za unutrašnje vrednosti, moć i kontrolu. Novi mesec u biku idealan je da ponovno postanete svesni svojih vrednosti.

Strelac– Poslednje nedelje bili su izazov za sve nas. Život se odvijao na način koji nikada nismo doživeli. Događalo se mnogo toga novog. Ako neko to zna, onda zna strelac. Mladi mesec idealan je da nanovo napunite baterije i krenete ispočetka.

Jarac- Zamislite jednu želju za vreme mladog meseca, možda se želja uskoro ostvari.

Vodolija– Ako se za nekoga može reći da ima energije, to ste onda vi. Strpite se još malo. Sada smo korak bliže i najgore je prošlo- razmišljajte pozitivno!

Ribe- Vaše telepatske sposobnosti apsolutno su na putu prema novim visinama. Ove nedelje naročito pazite na svoje snove- mogli biste da otkrijete neku skrivenu poruku.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here