Naslovna Srem Sremska Mitrovica NEDIMOVIĆ: U MITROVICI REKORDAN BROJ ZAPOSLENIH

NEDIMOVIĆ: U MITROVICI REKORDAN BROJ ZAPOSLENIH

PODELI

0

Aktuelni ministar poljoprivrede i bivši gradonačelnik Sremske Mitrovice Branislav Nedimović, govorio je o razvoju ovog grada i planovima koje će realizovati tim koji trenutno vodi grad.

Kako Nedimović navodi, Sremska Mitrovica je spremna za svoj dalji napredak i posle osamnaest novih fabrika i privrednog uspona, došlo je vreme za razvoj drugih sektora.

Sremska Mitrovica se tri puta dizala i padala. Četvrti put se ovo dešava. Mi se sada nalazimo u četvrtoj fazi. Posle Drugog svetskog rata krenula je masovna industrijalizacija Mitrovice, ali mi sada obaramo sve brojke. Znam da je nama teško da priznamo svoje rezultate, ali brojke govore da mi danas imamo najviše zaposlenih od 1989. godine”- rekao je ministar.

Kako Nedimović navodi, cilj je da se krene sa razvojem ostalih privrednih sektora, kulture i unapređenja obrazovanja, koje je u Sremskoj Mitrovici doživelo značajne investicije u poslednje tri godine. Uz zadržavanje postojećih industrijskih kapaciteta, Sremska Mitrovica je spremna za nove priče, projekte i potpuno novi i inovativan pristup budućem razvoju.

Ljudi kada dođu drugi ili treći put u Sremsku Mitrovicu, a bili su pre dvadeset godina, vide da to nije isti grad. Nama je stalo do toga šta stanovnici i Mitrovice i bilo kog mitrovačkog sela misle o tome. Treba da pređemo u jedan novi nivo, kao u video igrici i da se više nikad ne desi da moramo da radimo sve ispočetka”, rekao je Nedimović za Sremska Mitrovica živi.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here