Naslovna Kultura “Negde preko sedam brda”

“Negde preko sedam brda”

PODELI

Mališani iz Donjeg Tovarnika i okolnih mesta imaće priliku da u četvrtak, 2. avgusta, u 16.00 časova, u prostorijama Lovačkog doma, pogledaju interesantnu dečju predstavu pod nazivom „Negde preko sedam brda“, u izvođenju glumaca Dečjeg pozorišta „Zvezdica“ iz Zrenjanina.

Predstava govori o kralju koji živi u kraljevstvu dosade i koji odlučuje da ode u svet i pronađe neki smisao u svom dosadnom životu. Ali, dolaskom aždaje Tereze u njegovo kraljevstvo stvari se naglo menjaju. Kralj odlazi da spase zarobljenu princezu i osvoji njeno srce. On se bori sa opasnom aždajom koja od princeza pravi princes krofne…

Ova predstava je namenjena deci uzrasta od 4 do 11 godina i imala je 120 izvođenja u domovima kulture, školama i predškolskim ustanovama.

 

* Vest objavljena u sklopu projekta koji je sufinansiran iz budžeta AP Vojvodina. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Pokrajinskog sekretarijata za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama, koji je dodelio sredstva.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here