Naslovna Sport Nerešeno juče u Tovarniku

Nerešeno juče u Tovarniku

PODELI
Foto: Opština Pećinci

U okviru 13. kola Vojvođanske lige Jug, fudbaleri Slobode dočekali su juče goste iz Golubinaca fudbalere Jadrana. Još jednom se potvrdilo staro, fudbalsko pravilo: dok sudija zviždukom ne označi kraj, utakmica nije gotova. 

Iako je Sloboda vodila 2:0 i 3:1, na kraju nije uspela da dođe do punog plena. Posle kiksa Radenkova, domaćin je preko Dragojevića poveo u 10. minutu. Pri kraju prvog poluvrema, nakon prekršaja nad Pazarskim, Petrović je dosudio penal za Slobodu, koji je Dragojević pretvorio u 2:0. 

U nastavku utakmice Jadran je zaigrao angažovanije i u 56. minutu smanjuje prednost domaćina, kada je Živanović odlično reagovao na ubačenu loptu. Kada je Mrkajić u 75. minutu povisio rezultat na 3:1, činilo se da je Sloboda pred pobedom, koja bi dovela do napredovanja na tabeli. Međutim, donedavno igrač Slobode, a sada Jadrana, Danilo Marković, izbija u prvi plan! Najpre postiže gol iz penala u 85. minutu, da bi u poslednjim trenucima utakmice poravnao rezultat. Konačan rezultat Sloboda – Jadran 3:3 (2:0).

Pred oko 200 gledalaca, na igralištu Slobode, sudio je Strefan Petrović iz Sremske Mitrovice.

SLOBODA: S. Ninić, Ragastovac (od 75. Gaćeša), Kuburović, V. Ninić, Đuričić, Kordolup, Pazarsk, Bolsiljkov, Ristić (od 55. Mrkajić 7), Dragojević, Radošević (od 65. Ašćerić).

JADRAN: Nešić, Šestović, Kojčinović, Denić (od 10. Grubor) , Đuran (od 82. Kojčinović), Pekić, Marković, Radenkov (od 46. Kovačević), Naglić, Živanović, Vukolić.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here