Naslovna Sport Nesporna licenca: Inđija igra Superligu Srbije

Nesporna licenca: Inđija igra Superligu Srbije


FUDBALERI Inđije su u dramatičnom baražu sa Dinamom iz Vranja izborili plasman u Superligu Srbije (3:0, 0:2). Ipak, pre dva dana se prvi čovek Vranjanaca Dragan Recko Antić oglasio na konferenciji za medije i otkrio zanimljiv detalj:

– Inđija još nije podnela zahtev za dobijanje licence za Superligu i to nam ostavlja određenu nadu da možemo ipak da ostanemo u eliti.

Međutim, za Inđiju ne bi trebalo da bude problema da se ponovo, posle devet godina, takmiči u domaćoj eliti. Sedmočlana Komisija za licenciranje klubova na čijem čelu je Ljubo Simić, trebalo bi ovih dana da se sastane u Beogradu i pregleda obimnu dokumentaciju koja mora striktno da bude u skladu sa Pravilnikom o licenciranju FSS za takmičenje u Superligi. Taj pravilnik podrazumeva ispunjavanje pet osnovnih kriterijuma: sportskih, infrastrukturnih, personalno-administrativnih, pravnih i finansijskih, saznaju Novosti.

Prema poslednjim informacijama, Inđija će se pred ovom komisijom FSS pojaviti sa uverljivim dokazima da ispunjava sve uslove za Superligu Srbije.

IZVORNovosti/N.I.
Prethodna vestZašto o Kosovu ćute Koštunica i Tadić? Zar su se nasrbovali za sve one godine u kojima su šiptari, palili, ubijali, proganjali i proglasili nezavisnost, a Amerikanci postavili granicu na Jarinju i Brnjaku…
Sledeća vestIzgrađeno više od polovine železničkog vijadukta kod Čortanovaca

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here