Naslovna Sport Nesporna licenca: Inđija igra Superligu Srbije

Nesporna licenca: Inđija igra Superligu Srbije

PODELI

FUDBALERI Inđije su u dramatičnom baražu sa Dinamom iz Vranja izborili plasman u Superligu Srbije (3:0, 0:2). Ipak, pre dva dana se prvi čovek Vranjanaca Dragan Recko Antić oglasio na konferenciji za medije i otkrio zanimljiv detalj:

– Inđija još nije podnela zahtev za dobijanje licence za Superligu i to nam ostavlja određenu nadu da možemo ipak da ostanemo u eliti.

Međutim, za Inđiju ne bi trebalo da bude problema da se ponovo, posle devet godina, takmiči u domaćoj eliti. Sedmočlana Komisija za licenciranje klubova na čijem čelu je Ljubo Simić, trebalo bi ovih dana da se sastane u Beogradu i pregleda obimnu dokumentaciju koja mora striktno da bude u skladu sa Pravilnikom o licenciranju FSS za takmičenje u Superligi. Taj pravilnik podrazumeva ispunjavanje pet osnovnih kriterijuma: sportskih, infrastrukturnih, personalno-administrativnih, pravnih i finansijskih, saznaju Novosti.

Prema poslednjim informacijama, Inđija će se pred ovom komisijom FSS pojaviti sa uverljivim dokazima da ispunjava sve uslove za Superligu Srbije.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here