Naslovna Srem Fruška gora “Fruške terme”: Niče novi turistički kompleks u Vrdniku sa 10 bazena (FOTO)

“Fruške terme”: Niče novi turistički kompleks u Vrdniku sa 10 bazena (FOTO)

PODELI

Hotel, deset bazena, restorani, spa centar, slana soba, tepidarijumi, i sve to na površini od 28.964 m2, od naredne godine biće u turističkoj ponudi Vrdnika kao kompleks pod nazivom Fruške terme. Tako će oni stari turisti kojima je Vrdnik već dobro poznat, ali i oni novi, već krajem 2019. godine moći da uživaju u svemu što će ovaj kompleks nuditi.
Foto: E-kapija
Hotelsko turistički kompleks, čija je gradnja već počela, u fazi je grubih radova. Zemljani radovi su završeni a u toku su i armirano betonski radovi, objasnili su za eKapiju iz kompanije Promont Group, koja je investitor ovog projekta.
Završetak radova prve faze se očekuje u avgustu 2019, a, kako nam je rečeno, radovi u ovoj fazi podrazumevaju završetak bazenskog kompleksa, wellnesa, restorana i 61 sobe. Ostatak soba, predviđen drugom fazom, biće završen do kraja 2019. godine.
Foto: E-kapija
Iz kompanije nisu precizirali vrednost celokupne investicije budući da, kako je rečeno, još nisu ugovoreni svi radovi kao i da još uvek nije odabran konačan izbor celokupne opreme.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here