Naslovna Kultura “Niz prugu” u Sremskoj Mitrovici

“Niz prugu” u Sremskoj Mitrovici

PODELI

Na Velikoj sceni Pozorišta “Dobrica Milutinović” u ponedeljak, 12. februara sa početkom u 20:00 sati biće odigrana pozorišna predstava “Niz prugu”, po motivima istoimenog romana Jelene Nedić.

 
Glavnu ulogu u predstavi igra devojka Nevena, koja se sticanjem životnih okolnosti našla u svetu kriminala i prostitucije. Tražeći način da pobegne iz teške materijalne situacije, glavna junakinja postaje žrtva trgovine ljudima. 

Predstava “Niz prugu” donosi jednu realističnu životnu priču koja pre svega otvara pitanje da li je veći grešnik onaj ko prodaje telo ili onaj ko proda dušu. Ova priča navodi na razmišljanje one koji prostituciju ne posmatraju kao ljudsku nesreću i ne promišljaju o okolnostima koje su dovele do takvog ishoda.
 
Dramatizaciju i režiju predstave „Niz prugu“ potpisuje Stefan Tajbl, a u predstavi igraju Nataša Mrđa (publici poznata iz serijala „Dnevnjak“ RT Vojvodine), Danica Crnobrnja, Aleksandra Mihajlović, Marko Vukićević, Goran Vučanović i David Kulić.
 
Pokrovitelj predstave je Gradska uprava za kulturu, sport i omladinu Grada Sremska Mitrovica. 

 
 

Cena ulaznice za ovu predstavu iznosi 250 dinara. Sve informacije i rezervacije ulaznica mogu se dobiti na broj telefona:
022/615-115.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here