Naslovna Srem Ruma Nova autobuska stajališta u Rumi

Nova autobuska stajališta u Rumi

PODELI

Nabavka savremenih autobuskih stajališta i semafora koji će biti postavljeni na centru grada nakon završetka radova u Glavnoj ulici, ušla je u izmenu Plana javnih nabavki Opštine Ruma za 2018.godinu
Ovim će uz još neke finese biti kompletiran izgled centra grada, a građani će kao i ranije autobuski prevoz za Inđiju i Sremsku Mitrovicu moći da čekaju u Glavnoj ulici.

Na poslednjoj sednici Opštinskog veća u Rumi većnici su se jednoglasno složili za izmenom Plana javnih nabavki, što će uključiti raspisivanje tendera za uređenje fasada u centru grada, ali i nabavku novih semafora i autobuskih stajališta.

S obzirom da se radovi u Glavnoj ulici privode kraju, nakon prvog decembra i autobuski prevoz na ovoj deonici vratiće se u normalu, Opština će zato izdvojiti 2 miliona dinara za nova osvetljena stajališta koja će zameniti stara i dotrajala.

Kada je u pitanju uređenje fasada u centru grada, podsećamo da će Opština uskoro izvršiti izbor izvođača radova koji će krenuti u realizaciju posla na četrnaest zgrada čije Skupštine stanara su se prijavile za ovu mogućnost.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here