Naslovna Dogadjaj Nova rasveta krasi centar Šimanovaca

Nova rasveta krasi centar Šimanovaca

PODELI

Centar Šimanovaca odskora je obasjan novim stubovima javne rasvete, koji su postavljeni nakon izvođenja radova na elektromreži. Po rečima predsednika Saveta mesne zajednice Aleksandra Mandića 9 novih stubova sa po dve sijalice dodatno su, ne samo osvetlili centar ovog naselja nego ga i ulepšali.

“Tokom izvođenja radova stare bandere su morale da se uklone, tako da se nakon završetka ukazala potreba za postavljanjem novih. Zahvaljujući Opštini Pećinci i Elektrodistribuciji, stare bandere su zamenjene novim stubovima ulične rasvete koji su i estetski mnogo lepši i funkcionalniji, jer osvetljavaju kako sam kolovoz tako i trotoar, tako da sada imamo jedno sasvim novo lice našeg centra. Sa druge strane, osvetljeni su dodatno i pešački prelazi što doprinosi većoj bezbednosti pešaka naročito najmlađih” – rekao je Mandić, i najavio da će u narednom periodu u centru Šimanovaca biti postavljen semafor koji će bezbednost građana ovog naselja podići na znatno viši nivo.

On se ujedno i zahvalio meštanima Šimanovaca na strpljenju i razumevanju zbog dužine trajanja radova na izmeštanju mreže, koji su zbog vremenskih uslova trajali duže nego što je predviđeno.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here