Naslovna Srem Nova šansa za nezaposlene

Nova šansa za nezaposlene

PODELI

Opština Pećinci i Nacionalna služba za zapošljavanje Filijala Sremska Mitrovica organizuju četvrti Sajam zapošljavanja u petak, 11. maja, od 11.00 do 13.00 časova, u sali hotela „Evropa“, ul. Vojvode Vuka bb u Šimanovcima. Do sada je svoje učešće potvrdilo 15 kompanija koje imaju potrebu za novim kadrovima, a očekuje se da će na sajmu oko 25 preduzeća i kompanija koje posluju na teritoriji pećinačke opštine na svojim štandovima predstaviti potrebu za radnicima, što je dobra prilika za nezaposlene da se na jednom mestu upoznaju sa celokupnom ponudom slobodnih radnih mesta i da odmah i konkurišu za mesta za koja su zainteresovani.

Pećinačka lokalna samouprava će organizovati besplatan prevoz za nezaposlena lica sa teritorije opštine Pećinci, koja su zainteresovana za učešće na Sajmu, a nisu u mogućnosti da obezbede sopstveni prevoz.

Lica kojima je potreban prevoz treba da se prijave Opštini Pećinci putem telefona 400-729 ili 400-722 radnim danima od 30. aprila zaključno sa 9. majem u periodu od 8.00 do 15.00 časova i da ostave podatke i kontakt telefon, kako bi blagovremeno bila obaveštena o raporedu polaska autobusa iz njihovog naselja.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here