Naslovna Sport Nova tri boda za Pećinčane na Suvači

Nova tri boda za Pećinčane na Suvači

PODELI
Foto: ilustracija

U okviru 10. kola Sremske lige, fudbaleri Donjeg Srema 2015 dočekali su juče na Suvači goste iz Ljukova. Borbena utakmica tokom koje su već u 4. monutu gosti mogli da iznenade i kazne domaću odbranu, kada je Mrkela propustio kolosalnu šansu. I kako to obično biva, kazna za neiskorišćenu priliku stiže par minuta ksnije: Vukmanović dugo vuče loptu po desnoj strani, usledio je centaršut pred gol Ljukova, gde je na pravom mestu bio Duško Radosavljević, koji šalje loptu iza leđa Luke Grkovića. Mrkela je bio i u 26. minutu imao priliku, ali je na visini zadatka bio Jelača.

Do poravnanja rezultata je došlo u 55. minutu: posle udarca Maljkovića, lopta pogađa Jelaču i odbija se u gol. U razmaku od nekoliko minuta (70. i 73.) domaćin je propustio dve izgledne prilike: najpre Rajić, potom i Vukmanović. Nakon prekršaja nad Vukmanovićem u 75. minutu, u kaznenom prostoru Ljukova, sudija Kavgić pokazuje na belu tačku“. Nažalost po domaćina, iskusni Živanović ne uspeva da savlada Grkovića. I kada su svi mislili da će doći do podele bodova, u 88. minutu proslavio se za igru raspoloženi Vukamanović, koji donosi domaćinu tri nova boda. Ova utakmica je ujedno bila uspešan debi novog šefa struke u pećinačkom zonašu, Željka Simovića.

Konačan rezultat Donji Srem 2015 – Ljukovo 2:1 (1:0)

Na igralištu Sportskog centra „Suvača“ utakmicu je sudio Srđan Kavgić iz Rume sa pomoćnicima Vladimirom Blažonom i Jovanom Katićem obojica iz Rume.

DONJI SREM 2015: Jelača, Nović, Curaković, Živanović, Perišić, Marković (od 55. Rajić), Vukmanović, Jurišić, D. Radosavljević, Radivojević, Ljubojević (od 46. Krivokuća ).

LJUKOVO: L. Grković, S. Grković, Maljković, Stojanac, Nikolić, Uzelac, Mrkela (od 72. Fet), Čučković, Dubajić , Bulat (od 70. Čvorkov), Ljubinković (od 28. Milanović

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here