Naslovna Sport Nove medalje za Kik boks klub “Ru09”

Nove medalje za Kik boks klub “Ru09”

PODELI

Na Prvenstvu Srbije u disciplini lou kik koje je održano u Novom Sadu 19. i 20. juna, Kik boks klub “Ru09” je nastupio sa deset takmičara i po ko zna koji put dokazao da je u vrhu srpskog kik boksa. Zlatne medalje su osvojili:Jovana Kasap, starija juniorka do 60kg, Miloš Vuković, stariji junior do 71kg, Nikolina Kasap, starija juniorka do 65kg i Ivan Marković. mlađi junior do 60kg. Srebrne medalje su osvojili: Milana Mihajlović, seniorka A klase do 48kg i Mišo Vorkapić, mlađi junior +81 kg.

“Moram napomenuti da je ovo Milani prvo učešće u seniorskoj konkurenciji i to u najjačoj klasi srpskih boraca kao i to da su Mišo i Milana pobedili po dva meča u eliminacijama, a u finalu oboje su izgubili rezultatom 2:1. Dakle, bili su izuzetno blizu da i oni osvoje zlatne medalje”, rekao je Vladimir Bogović, trener rumskog kluba.

Bronzane medalje su osvojili: Mladen Čestić, senior A klase do 63,5kg, Dragan Delić, mlađi junior do 57 kg, Aleksandar Jovanović, mlađi junior do 51kg i Luka Lopatić, stariji junior do 63,5 kg.

Na ovom takmičenju je nastupilo 270 boraca iz 70 klubova. Jovana Kasap je proglašena najboljim starijim juniorom na turniru, a klub “Ru09” zauzeo je visoko treće mesto.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here