Naslovna Srem Inđija Novi asfalt posle dve decenije

Novi asfalt posle dve decenije

PODELI

Rekonstrukcija državnog puta Inđija – Ljukovo koji važi za veoma frekventan biće gotova do kraja nedelje, a ovo je ujedno i veza Inđije ka Rumi i Sremskoj Mitrovici.

U ovaj put nije ulagano dve decenije, a odluka o rekonstrukciji doneta je na sastanku predstavnika sremskih opština sa ministarkom Zoranom Mihajlović kada je lokalna samouprava Inđije kao prioritetnu deonicu za rekonstrukciju izdvojila baš ovu.

Radovi se izvode na državnom putu drugog reda, te iako prolazi kroz inđijsku teritoriju, lokalna samouprava nema nadležnost. Predsednik opštine Inđija Vladimir Gak kaže da su iz tog razloga upravo učinili jedino što mogu kao lokalna samouprava, a to je da insistiraju kod viših nivoa vlasti, da se rekonstruiše najfrekventnija deonica u njihovoj opštini. On je, prilikom obilaska radova, ocenio da se radovi izvode kvalitetno, što se vidi po dubini postavljenog tampona, čime će značajno biti povećana trajnost asfalta. Saobraćajnica je i proširena, čime će se povećati prohodnost vozila i bezbednost saobraćaja.

Po završetku asfaltiranja sledi postavljanje vertikalne i horizontalne signalizacije. Sledeća faza je nastavak rekonstrukcije istog puta ka centru Inđije, odnosno do ugla Zmaj Jovine i Vojvođanske ulice.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here