Naslovna Hronika Novi detalji o ljubavnicima iz Vrdnika: Odali ih telefoni. Danijela se sa...

Novi detalji o ljubavnicima iz Vrdnika: Odali ih telefoni. Danijela se sa muškarcem koji joj je likvidirao muža dopisivala pre ubistva

PODELI

Danijelu Đilasović (43) i njenog ljubavnika Zorana Dimića (52), koji su osumnjičeni za ubistvo njenog supruga Nemanje Grčića (37) u Vrdniku, raskrinkali su, između ostalog, i njihovi mobilni telefoni, čijim je detaljnim pregledom utvrđeno da su oni bili u kontaktu mesecima pre zločina.

Prvi rezultati istrage zločina u Vrdniku predočeni su nakon hapšenja osumnjičenim ljubavnicima, ali su se oni sve vreme branili ćutanjem.

– Od samog početka izjava udovice bila je puna rupa i nelogičnosti. Najpre sam opis događaja o tome kako je ubica bez maske i sa kačketom ušao kroz otvorena vrata apartmana i ubio joj supruga, dok je nju samo odgurnuo. Teško da bi bilo koji profesionalni ubica za sobom ostavio svedoka zločina, posebno ako mu je taj svedok video lice jer nije bio maskiran. Dodatno je bilo sumnjivo i to što nije uspela da opiše ubicu, iako ga je videla – ispričao je dobro obavešten izvor.

Danijela Đilasović/ Foto: Privatna arhiva

On dodaje da je istražiteljima pažnju privukla i priča o otvorenim vratima apartmana.

– Tog dana nije bila tolika vrućina da bi neko držao otvorena vrata. Sve što je rekla ukazivalo je i na njenu umešanost, koja je potom dokazana pregledom njenog telefona, koji je potvrdio da je bila u vezi sa ubicom – dodaje sagovornik.

On kaže da su nakon zločina brojni svedoci potvrdili da je Danijela često sa svojom decom boravila u apartmanu u Vrdniku, ali da je kobnog dana prvi put došla sama s mužem.

– Verovatno je znala za njegov poslovni sastanak koji je imao u blizini, što je iskoristila za sprovođenje svog paklenog plana – zaključuje izvor beogradskih medija.

Danijela i Nemanja Grčić/ Foto: Facebook/Danijela Djilasovic

Podsetimo, Grčić je ubijen 25. aprila oko 22 sata u privatnom apartmanu u vikend naselju Obrovac kod Vrdnika. Đilasovićeva se sumnjiči da je zajedno sa ljubavnikom Dimićem organizovala ubistvo i pomogla mu da ga izvrši. Oboma je nakon saslušanja na kom su se branili ćutanjem određen pritvor do 30 dana.

ALEN KURINA DAO JE ČITULJU UBIJENOM GRČIĆU

Ubijeni Nemanja Grčić se dovodio u vezu s Alenom Kurinom, koji je ranije u javnosti označen kao vođa trenutno najjačeg kriminalnog klana u Vojvodini. Kurina se od prijatelja oprostio povećom čituljom i rečenicom: “Jači je čovek mrtav nego živ, neka ti je večna slava, bato moj”.

– Za Kurinu se u javnosti prvi put čulo 2015. nakon ubistva Filipa Vilotijevića (28), koji je izrešetan na Paliću, s kojim je on tada bio u kolima. Godinu dana kasnije Kurina je zajedno s većom grupom osumnjičenih privođen nakon ubistva Mirka Milićevića, sestrića vladike Irineja, u Subotici, ali je nakon saslušanja pušten – kaže sagovornik.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here