Naslovna Srem Ruma Novi klavir za đake muzičke škole “Teodor Toša Andrejević”

Novi klavir za đake muzičke škole “Teodor Toša Andrejević”

PODELI
Foto: Sremske vesti

RUMA – Osnovna muzička škola “Teodor Toša Andrejević” sinoć je organizovala godišnji svečani koncert kako bi proslavila uspehe svojih učenika.

Učenici Muzičke škole tradicionalno nižu uspehe kako na republičkim, tako i na međunarodnim takmičenjima. Opština Ruma podržava mlade i njihov uspeh, te kako bi se poboljšali uslovi nastave i podstakao dalji napredak učenika, ove nedelje je muzičkoj školi isporučen novi koncertni klavir marke “Yamaha” vrednosti 1.700.000 dinara.

Kao što smo i obećali, mi ćemo gledati da obezbedimo i da pokrijemo sve segmente života naših sugrađana našim budžetom, tako da ulažemo ravnomerno svuda tamo gde je pomoć nas kao opštine i odgovorne lokalne samouprave potrebna. OMŠ „Teodor Toša Andrejević“ se još u januaru nama obratili za pomoć, pitali su kakve su mogućnosti da dobiju koncertni klavir pošto nisu imali sami mogućnost da izdvoje sredstva.

Mi smo naravno odmah izdvojili sredstva za kupovinu ovog koncertnog klavira u iznosu od 1.700.000 dinara. Nastojimo da i Muzičkoj školi omogućimo što bolje i kvalitetnije uslove, kako za nastavnike tako i za njihove đake.

Ovaj klavir neće biti samo poklon Muzičkoj školi, već će ovde stajati u holu Kulturnog centra tako da će i Kulturni centar moći da ga koristi za svoje potrebe, za svečanosti kao što su Čaj u 8, muzički program i ostali prijemi, izjavila je Aleksandra Ćirić, predsednica Opštine Ruma i čestitala nagrađenima i ostalima poželela da i oni ostvare još puno uspeha u budućnosti.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here