Naslovna Turizam Novi luksuzni hotelski kompleks u Vrdniku otvara nam vrata

Novi luksuzni hotelski kompleks u Vrdniku otvara nam vrata

PODELI

Novi luksuzni hotelski kompleks na Fruškoj gori “Fruške terme” deo je Promont Group DOO koji u okviru svog poslovanja poseduju ogranke -Hotel “Premier Aqua” (5*) i etno kompleks “Vrdnička kula” (4*) otvara vrata za sve goste 31. avgusta 2019.

“Fruške terme” predstavljaju prvi luksuzni hotelski kompleks u Srbiji koji objedinjuje devet termalnih bazena, najsavremenije konferencijske sale, SPA&Wellnes Centar, restoran i preko dvesta smeštajnih jedinica. Na površini od 29.000m², “Fruške terme”, postaće omiljeno mesto kako za domaće tako i strane turiste. Banja Vrdnk iz godine u godinu beleži stalni porast noćenja, kako zbog svoje idealne lokacije, Nacionalnog parka Fruške gore, blizine gradova Beograd (70km) i Novog Sada (23km), tako i aerodroma koji se nalazi na samo 45 minuta vožnje.

Prelepa priroda, preko 200 sunčanih dana u toku godine,vazduh koji banju Vrdnik svrstava u red vazdužnih banja i termo mineralni izvor glavni su razlog odabira naše ponude za idealan boravak.

Svojim postojećim kapacitetima jasno će se isprofilisati ponuda tako da će naši gosti moći da izaberu objekat koji će im u datom trenutku biti odgovarajući.

Hotel Premier Aqua čini idealan spoj prirodnih lepota i mira Fruške gore sa najsavremenijom tehnologijom i komforom hotela visoke kategorije koji bogatstvom svojih sadržaja može odgovoriti na svaku želju gosta. Pozivamo vas da provedete nezaboravne trenutke, udahnete vazduh Fruške gore i osetite produhovljen mir fruškogorskih manastira te da doživite luksuz 5*.

Izolovano od urbanog i ušuškano u dubokoj, netaknutoj prirodi, na samoj granici sa Nacionalnim parkom “Fruška gora” smešten je etno kompleks “Vrdnička kula” na samo par minuta udaljenosti od hotela “Premier Aqua”. Čist vazduh, miris lipove i borove šume koje okružuju ovaj kompleks i pogled na predivnu prirodu pružiće gostima mir i opuštanje za sva čula. Etno kompleks je dobio naziv po istorijskoj građevini Vrdničkoj kuli, koja je prema podacima podignuta u periodu kada su Rimljani bili naseljeni na ovom području. Do ovog istorijskog lokaliteta se može doći “stazom zdravlja” za svega 20 minuta lagane šetnje od hotela “Premier Aqua”.

Pored udobnog smeštaja, gurmanskih specijaliteta, bogatog wellness i spa sadržaja, svi ljubitelji sporta mogu uživati na našim teniskim i multifunkcionalnim terenima koji su izgrađeni po najvišim standardima ili svoju snagu i sposobnost oprobati u Adrenalin parku koji predstavlja pravi izazov za svakog posetica.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here