Naslovna Srem Inđija Novi sjaj Tehničke škole u Inđiji

Novi sjaj Tehničke škole u Inđiji

PODELI

Tokom leta u Tehničkoj školi „Mihajlo Pupin“ vršeni su obimni građevinski radovi tako da će novu školsku godinu dočekati u novom ruhu. Naime, okrečene su sve učionice i hodnici u prizemlju, prvom i drugom spratu, hoblovan je i izlakiran parket u 4 učionice i kupljene su nove stolice za zbornicu.

Krov koji je godinama prokišnjavao konačno je potpuno rekonstruisan i više se neće ponavljati situacija da učenici budu izloženi vlagi prilikom padavina.
Uskoro se očekuje početak radova na sanaciji parketa u školskoj sali čime bi se ova škola potpuno osposobila za nesmetano držanje časova fizičkog vaspitanja.
Obezbeđivanje pristojnih uslova i podizanje kvaliteta školovanja inđijske dece nalazi se u vrhu prioriteta opštinske uprave. Zbog toga su ove godine iz budžeta izdvojena značajna sredstva za renoviranje i sanaciju svih školskih objekata.
Višegodišnja zapuštenost inđijskih škola postaje ružna prošlost zahvaljujući viziji lokalne samouprave koja je obrazovanje prepoznala kao ulaganje u budućnost.
Vrednost navedenih radova koji se uskoro završavaju iznose 2,4 miliona dinara i finansiraju se iz budžeta Opštine Inđija.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here