Naslovna Srem Ruma Novi uspesi planinara iz Rume!

Novi uspesi planinara iz Rume!

Foto: Opština Ruma

Planinarski klub “Borkovac” Ruma učestvovao je u IV kolu Vojvođanske treking lige koje je održano u nedelju 9. juna na Carskoj bari kod Zrenjanina.

U ovom kolu takmičenja koje se organizuje pod pokroviteljstvom Planinarskog saveza Vojvodine učestvovalo je ukupno 16 članova rumskog kluba, od kojih su neki ponovo postigli zapažene rezultate.

“Sloboda” od naredne sezone u Vojvođanskoj ligi!

U juniorskoj konkurenciji i u ovom kolu je bio najbolji Nikola Sekulić, koji je uspešno završio veliku stazu dugu 30 kilometara za 4 sata i 40 minuta. Na srednjoj stazi dužine 20 kilometara najbolji junior je bio prošlogodišnji juniorski šampion Vojvođanske treking lige Jovan Malešević, koji je sjajnim vremenom od 2 sata i 37 minuta ujedno bio i drugi u ukupnoj muškoj konkurenciji na toj stazi. Na istoj stazi su u konkurenciji juniorki zlatnu i srebrnu medalju osvojile Lenka i Mia Malešević, dok je prošlogodišnja šampionka Vojvođanske treking lige u veteranskoj kategoriji Dubravka Ivanić osvojila bronzanu medalju na velikoj stazi.

Zahvaljujući odličnim rezultatima na Carskoj bari, “Borkovac” završava prvi deo sezone Vojvođanske treking lige među tri najbolja kluba i u muškoj i u ženskoj konkurenciji.

IZVOROpština Ruma
Prethodna vest“Sloboda” od naredne sezone u Vojvođanskoj ligi!
Sledeća vestNagrade za najbolje sremske osnovce

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here