Naslovna Dogadjaj Novogodišnja manifestacija „Magični trg”

Novogodišnja manifestacija „Magični trg”

PODELI
Foto: sirmiuminfo

Sremska Mitrovica – Na Gradskom trgu u Sremskoj Mitrovici i ove godine će, u susret novogodišnjim praznicima, biti održana manifestacija „Magični trg”. Prazničnom raspoloženju, doprineće različite programske aktivnosti, koje obiluju sadržajima namenjenim deci različitog uzrasta, kao i odraslima. Pokrovitelj manifestacije je Grad Sremska Mitrovica, a za organizaciju su zadužene mitrovačke ustanove kulture.

Manifestacija počinje postavljanjem drvenih kućica na Gradskom trgu koje će biti postavljene do 6. januara. Celodnevni zabavni program će se realizovati 28, 29 i 30. decembra. Pored brojnih sadržaja, kojima će se promovisati različite aktivnosti, kulturne, umetničke i turističke vrednosti, deo magije na Trg će uneti i izlagači, iz našeg i drugih gradova, koji će posetiocima pružiti priliku da uživaju u bogatoj ponudi slatkiša, gurmanskih specijaliteta, toplih napitaka, ukrasa i predmeta sa novogodišnjim motivima.

Svi zainteresovani od 17 do 19 sati moći će da da se zabave uz animatore, predstave, horiće, soliste, klizanje i Deda Mraza.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here