Naslovna Srem Ruma Novogodišnji turnir ponovo u Rumi!

Novogodišnji turnir ponovo u Rumi!

PODELI

RUMA – Tradicionalni zimski turnir u malom fudbalu, ili kako su ga Rumljani popularno nazvali Novogodišnji turnir, se ove godine vraća na velika vrata posle skoro deceniju pauze.

U renoviranom Sportskom centru Ruma, na novom parketu i pod novim svetlima, ove zime, neposredno posle Svetskog prvenstva u Kataru, ljubitelji futsala moći ce da uživaju uz “majstore na petoparcu” kako se to u žargonu kaže.

Zimski futsal turnir bio je nadaleko poznat i popularan. Jedan je od najposećenijih turnira tog tipa na ovim prostorima. Poznato je da su na njemu učestvovale i igrale najveće zvezde srpskog fudbala. Sportska hala, koja prima preko dve hiljade ljudi, je znala da bude puna i po tri nedelje, krajem decembra pa do polovine januara koliko je ovaj turnir trajao.

Na inicijativu rukovodstva Opštine Ruma, ove godine vraćamo turnir Rumljanima i nadamo se rekordnoj poseti. Već imamo puno sponzora, a generalni pokrovitelj je Opština. U organizaciji pored Ustanove sportski centar Ruma učestvuju i Sportski savez opštine Ruma i Opštinski fudbalski savez Ruma”, navodi direktor Ustanove Sportski centar Igor Damjančuk.

Turnir počinje 21. decembra, prijave su počele danas, a nagradni fond je 1.000.000,00 dinara. Najavljene su i druge nagrade i iznenađenja za učesnike i publiku.

Kategorije su seniori, pionori, kadeti i veterani.

Žiro račun za uplatu kotizacije: 200-2884060101889-25

Seniori – Kotizacija 15.000
Pioniri – Kotizacija 8.000
Kadeti – Kotizacija 10.000
Veterani – Kotizacija 8.000

Sva obaveštenja se mogu dobiti na broj telefona 061 186 44 66.

Vidimo se u Sportskom centru Ruma!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here