Naslovna Srem Pećinci Novom investicijom u opštini Pećinci Terra Srbija obeležila veliki jubilej

Novom investicijom u opštini Pećinci Terra Srbija obeležila veliki jubilej

PODELI
Foto: Opština Pećinci

PEĆINCI – Predsednik opštine Pećinci Siniša Đokić prisustvovao je u petak svečanom otvaranju novoizgrađenog prodajno-servisnog centra kompanije Terra Srbija u Šimanovcima. Ova investicija vredna je preko 3,5 miliona evra, a kompanija je otvaranjem novog objekta obeležila i veliki jubilej – 20 godina poslovanja u Srbiji.

Direktor kompanije Terra Srbija Siniša Tomašić je u svom obraćanju rekao da su u kompaniji jako ponosni na novi objekat, na koji su, kako je rekao, dugo čekali.

U 20 godina postojanja ovde u Republici Srbiji od malog preduzeća uspeli smo da izgradimo respektabilno ime, koje mislim da svi znaju kao profesionalce i kao zastupnike komapnije JCB. Entuzijazma i emocija nam ne nedostaje, moj tim je spreman za nove izazove i verujem da ćemo u budućnosti graditi dalje, kao što smo gradili do sada. Želimo da damo najbolji mogući servis našim kupcima i da budemo profitabilna kompanija, od koje će koristi imati i naš vlasnik i naši zaposleni, a naravno, i država čije ime nosimo u imenu naše kompanije, a to je Srbija – rekao je Tomašić.

Predsednik Đokić se zahvalio kompaniji što je investirala u opštinu Pećinci jer je, kako je rekao, u pećinačkoj lokalnoj samoupravi prepoznala dobrog partnera.

-Da nije tako, verovatno sve ove kompanije koje posluju u Šimanovcima ne bi bile ovde. Nadam se da ćemo saradnju koju smo do sada imali podići na viši nivo i da će kompanija Terra Srbija postati jedan od najznačajnijih poslovnih partnera Opštine Pećinci – poručio je Đokić.

Svečnosti su prisustvovali Arthur Schaber, glavni direktor Terra Holdinga, Egon Zwinger, vlasnik Industrie Holdinga u čijem sastavu posluje i Terra Srbija, George Bamford, sin vlasnika korporacije JCB i Sian MacLeod, аmbasadorka Velike Britanije u Srbiji.

Terra Srbija je jedan od vodećih distributera građevinske mehanizacije u Srbiji. Već 20 godina su generalni zastupnik i ovlašćeni serviser renomiranog svetskog proizvođača građevinske mehanizacije JCB iz Velike Britanije. Ova kompanija je deo Terra Holding GmbH iz Austrije koji ima predstavništva u 13 zemalja centralne i istočne Evrope.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here