Naslovna Magazin Auto NOŽEM KROZ INĐIJU: Izbušio gume na više od 70 automobila

NOŽEM KROZ INĐIJU: Izbušio gume na više od 70 automobila

PODELI
Foto: RAS SRBIJA

Bizaran incident dogodio se u toku noći u sredu u Inđiji kada je, još uvek nepoznata osoba, isekla gume na više od 70 automobila! Vandala su primetili građani, a on je brzo pobegao sa lica mesta i skočio u kanal u Miletićevoj ulici.

Stravična nesreća kod Inđije! Telo nesrećne devojke jedva su našli!

Građani Inđije koji su ujutru krenuli na posao ostali su u šoku kada su uočili da su na njihovim parkiranim vozilima gume isečene!

– Izbio je opšti haos, ljudi nisu mogli da idu na posao. Svi smo se šokirali kada smo videli šta nam je urađeno sa vozilima – kaže Bojan iz Inđije, dodajući da je, srećom, njegov automobil sinoć bio u servisu.

Foto: Ritam Inđije

On dodaje da oštećeni sumnjaju da su krivci pripadnici navijačkih grupa iz ovog grada, međutim za to nemaju nikakvih dokaza.

Foto: Ritam Inđije

Kako su žitelji ovog sremskog gradića jutros ustanovili, oštećeno je oko 70 automobila, a lokalni portal Ritam Inđije prenosi da je vandal svoj pohod počeo je iz Železničke ulice oko jedan posle ponoći, a nastavio ga je kroz Tiršovu (uz park Kraljice Marije) i Maksima Gorkog.

Nakon toga, isekao je gume na više od 20 automobila u Bloku 63. Potom je nastavio ka Miletićevoj ulici, gde su probušene gume jutros dočekale nekoliko desetina stanovnika ove ulice. Poslednji put je primećen na parkingu kod zgrada u Miletićevoj, a od građana je pobegao skočivši u kanal. Od tada mu se izgubio svaki trag.

Policija je odmah izašla na teren, a pripadnici policijske uprave u Inđiji intenzivno tragaju za počiniocem ovog vandalskog dela.

Brazilac iz Inđije: Zemlja vam je lepa, ali prljava!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here