Naslovna Dogadjaj Obaveštenje – artiljerijsko gađanje na poligonu u Nikincima

Obaveštenje – artiljerijsko gađanje na poligonu u Nikincima

Foto: ilustracija

Jedinica Vojne pošte 2342-8 Nikinci obaveštava građane da će se izvođenja artiljerijskog opitnog gađanja vršiti u 16. i 19. jula 2021. godine, na poligonu u Nikincima, u vremenu od 8.30 do 18.00 časova.

U reonima Buđanovaca, Brestača, Donjeg Tovarnika, Ogara, Obreža, Grabovaca, Vitojevaca, Platičeva, Hrtkovci, Jarak i Nikinaca, zabranjeno je kretanje, zadržavanje i boravak ljudi, stoke, motornih vozila i stočne zaprege radi njihove lične bezbednosti. Granice opasnog područja biće obeležene tablama upozorenja, a na prilaznim putevima stajaće stažari i policijski službenici čija se naređenja moraju strogo poštovati.

U toku izvođenja gađanja na teritoriji vojnog poligona Nikinci postoji mogućnost da će ostati neeksplodiranih projektila koji predstavljaju opasnost za lica koja im se približe ili ih diraju. Vojska upozorava stanovništvo da je najstrože zabranjeno svako prikupljanje ili diranje nerasprsnutih zrna i da su pri nailasku na takva zrna, dužni da o tome obaveste organe policije ili najbližu komandu Vojske Srbije.

Svako lice koje pretrpi materijalnu štetu zbog izvođenja gađanja je u obavezi da to prijavi Vojnoj pošti 2342-8 Nikinci, najkasnije do 30. jula 2021. godine.

Prethodna vestObaveštenje o tretmanu larvi komaraca
Sledeća vestU većini gradova i dalje PAKLENIH 38, a u ovim delovima Srbije u narednih sat vremena PLJUSKOVI

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here