Naslovna Srem Inđija Obaveštenje o sastanku meštana Кrčedina i predsednika opštine Inđija!

Obaveštenje o sastanku meštana Кrčedina i predsednika opštine Inđija!

PODELI
Foto: Opština Inđija

KRČEDIN – U nedelju, 31. jula, sa početkom u 17 časova u Domu kulture u Кrčedinu, predsednik opštine Inđija, Vladimir Gak, održaće sastanak sa meštanima naseljenog mesta Кrčedin i Savetom mesne zajednice Кrčedin.

Sastanku će ispred lokalne samouprave prisustvovati samo predsednik opštine i očekujemo da sastanku prisustvuju samo Кrčedinci, bez uplitanja političkih stranaka, grupa, aktera ili pojedinaca iz drugih mesta koji nemaju veze sa Кrčedinom.

Cilj sastanka je pronalaženje rešenja problema vodosnabdevanja Кrčedina i nikako ne sme postati predmet političkog nadmetanja i sukobljavanja.

Кako bi se sprečili potencijalni incidenti koje politizacija problema od strane određenih političkih subjekata može doneti, o mestu i vremenu održavanja i temi sastanka biće obaveštena policijska stanica u Inđiji.

Na sastanku će se o problemu vodosnabdevanja razgovarati isključivo sa meštanima Кrčedina, a svi prisutni novinari moći će da postavljaju pitanja na konferenciji za medije koja će se organizovati namenski za navedeni problem ili na redovnim konferencijama za medije, u zavisnosti od vaše zainteresovanosti.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here